Apa Diet Candida? Kabeh Pitakonan Panjenengan Dijawab
Ing bukunipun, "Ing Ragi Connect," Dr William Crook mbatesi sing nimbulaké lan perawatan kanggo Candida. Ing, kang disaranake sing diet ana tanggung jawab kanggo infèksi ragi kang ngasilaken ing gejala kalebu lemes, depresi, bandhulan swasana ati, lan idaman kanggo gulali, antara liya. Nalika pendekatan sakabehe iki ing nambani Candida iki ora siap dipuntampi déning dokter tradisional, sing espouse, lan nambani patients karo, cedhak sakabehe wis kepetuk karo Diet Candida dadi bener.
Dr. Crook ketemu sing ragi accumulates liwat taun amarga faktor ing ngisor iki: antibiotik, steroid, antacids, fructose dhuwur, diabetes, udud, lan kandhutan. Mangkono, wong sijine bebarengan Diet Candida kang wis buktiaken dadi èfèktif.
Foods Sampeyan bisa Mangan:
Daging sing gratis antibiotik lan hormon kalebu: daging sapi, daging ayam, iwak, Lamb lan Turkey.
Kabèh gandum Foods: gandum, beras coklat, buckwheat, millet, kabèh gandum pasta, millet, oats, quinoa, lan Rye. Panjenenganipun cathetan yen sampeyan lem intolerant; ora mangan gandum, oats, lan Rye.
Kadhemen-dipencet Minyak: lenga flaxseed, lenga zaitun, minyak wijen, lan kembang lenga. Mung lenga sampeyan kudu digunakake kanggo masak iku lenga zaitun.
Kacang mentahan lan Bibit: almonds, brasil perkakas, chestnut, hazelnuts, perkakas apokat, kayak, waluh wiji, wiji wijen, kembang wiji, lan walnuts.
Antibiotik lan hormon Free Dairy Produk: butter lan endhog.
Sayuran: kentang lan sayuran. Ora Ana jamur.
Condiments: cuka mentahan lan unfiltered cider, seger Jamu, garing mustar, mrico, uyah laut, rempah-rempah sing ora kalebu MSG lan aditif.
Ombenan: banyu saring, Jampi teas, Mineral banyu. Ora Ana gula.
Kacang buncis lan Fabaceae: Sembarang jenis kajaba soy produk fermented.
Woh-wohan: peeled apples Mbah, woh wohan beri, klapa, jeruk bali, lemons, limes. Yen sampeyan sing alergi kanggo jeuk, ngilangke saka menu.
Sweeteners: Stevia lan Xylitol.
Pakan unsweetened lan salsa tanpa cukà utawa gula.
Foods Sampeyan ora bisa Mangan:
Diproses lan rangkep daging, Hamburger, panas asu, lan sosis.
Kacang lenga lan lengo diproses.
Jagung lan jamur.
Kacang Mete, kacang, lan pecan.
Kabeh keju, keju Cottage, buttermilk, cow lan susu wedhus, es krim, margarine, ora nguntungke krim, yogurt.
Roti lan sereal sing gandum, biasa, ragi lan gula free, jagung, kamut, kue kering, ditulis, bras putih, unga putih, gandum.
Kabeh vinegars kajaba cider, ketchup, saos, senggol, sele, mustar, pickles, relish, salad klamben tanpa gula lan cukà, sauces, soy sauce, tamari lan Langkawi.
Candy, cookie, coklat, kopi, donuts, gelatin, permen karet, goreng panganan, muffins, pizza, jajanan, panganan olahan, garang, pepe, pickled utawa panganan nambani.
Alkohol, warung, jus woh, sodas, tèh kafein.
Kacang polong lan ora soy produk fermented.
Apricots, bananas, cherries, currants, tanggal, pepe woh-wohan, ara, grapes, kiwi, mangos, melons, nectarines, oranges, papaya, pears, peaches, pineapples, plums, delima, lan tangerines.
Warung Kopi, gandum malt, sirup beras coklat, gula coklat, sirup jagung, dextrose, fructose, jus woh sweetened, madu, maltodextrin, sirup Maple, molasses, kristal jus tebu mentahan, Sorbitol, sucralose, lan gula putih.
No comments:
Post a Comment