Sunday, May 3, 2015

Apa Go lem gratis?

Apa Go lem gratis?

Dadi Apa aku Apa pindhah lem gratis?

Minangka wong mangerteni sing luwih lengkap babagan iki, sing diet lem-gratis wis dadi banget populer. Nanging apa? Ana sawetara alasan penting kok arep lem gratis bisa dadi apik kanggo sampeyan lan ngganti gesang panjenengan:

Penyakit Celiac

Penyakit Celiac arupa penyakit otoimun sing dikenal kanggo sangsara ing paling 1 ing 133 wong ing AS. Nanging, amarga gejala penyakit Celiac iku supaya warna, iku kamungkinan sing luwih akeh wong bisa uga kudu tanpa malah ngerti iku. Sing karo penyakit Celiac nandhang sangsara saka rèspons sistem imun normal kanggo lem sing kerusakan usus sing cilik. Iki ing siji, mengaruhi kemampuan awak kanggo nresep gizi lan ndadékaké kanggo akeh masalah serius. Mung perawatan kanggo penyakit Celiac wis adhering menyang diet free rampung lem kanggo ngaso ing gesang panjenengan.

Rolling Alergi

A akèh wong sing mung alergi gandum, nanging wis ora temen maujud iku nyebabake masalah sing amarga iku supaya umum ing dadi akeh jinis panganan. Ing kasunyatan, alergi gandum dikenali minangka salah siji saka ndhuwur sepuluh alergi pangan sing paling umum.

Nonceliac lem Sensitivity

Mung amarga kowe ora duwe penyakit Celiac utawa alergi gandum, iku ora ateges lem ora ngrugekake mengaruhi awak. Kondisi liyane, disebut "sensitivitas lem nonceliac" nimbulaké akèh gejala-gejala padha minangka penyakit Celiac (masalah pencernaan, lemes, masalah neurologikal, ngelu, depresi), nanging tanpa nanggepi otoimun ora normal. Iku ora dikenal kanggo manawa carane akeh wong nandhang sangsara marga saka sensitivitas lem. Sawetara prakiraan pratelan sing 18-20 yuta Américains sing kena pengaruh kelainan iki, lan liya-liyane sing nunjukaké iku uga minangka dhuwur minangka 50 kanggo 70 persen saka populasi. Sensitivitas lem luwih lazim saka penyakit Celiac lan alergi gandum. Tambahan, gejala biasane saiki ing cara sing luwih bertahap saka penyakit Celiac utawa nanggepi alergi, nggawe malah liyane angel kanggo diagnosa.

Rolling ora banget digestible Oalah

Manungsa sing gerah-dilengkapi kanggo Digest gandum. Boten kados lembu, kita lack enzim ing saliva kita lan weteng kanggo kebak break mudhun lan nresep lem kanggo nggunakake nutrisi. Ing kasunyatan, nanging sampeyan ngerti sing lembu duwe papat Chambers kapisah ing stomachs, mung kanggo wong-wong mau Digest roughage padha mangan? Kita mung duwe siji. A bagean pinunjul saka gandum utawa lem ngemot panganan mung bakal liwati hak liwat kita tanpa aturan nilai nutrisi akeh. Kanggo nggawe iku Samsaya Awon, iki "pass-liwat" ora biasane kelakon tanpa nyebabake masalah. Ing bagian undigested ferment lan mimpin kanggo gas (Burps lan bangka).

Rolling olahan wis Value Nutrisi Low

Proses ngudani refinement gandum supaya akeh saka Nutrition iku ora nemen kontribusi akeh kesehatan. Amarga saka mundhut saka gizi, produsen nyoba kanggo "enrich" panganan iki, nanging malah ing ngisor iki pengayaan, nilai nutrisi isih kurang banget.

Rolling punika agen pro-natoni

Ing bagian digestible gandum kanthi cepet Ngonversi kanggo gula marang konsumsi. Iki bakal nimbulaké lunjakan responsif ing tingkat insulin ing awak, kang, ing siji, kanthi cepet accelerates inflammation ing tingkat mRNA.

Masalah Kesehatan

Malah kanggo wong-wong tanpa penyakit Celiac utawa alergi gandum, konsumsi saka lem bisa mimpin kanggo masalah kesehatan. Contone, kondisi kulit dikenal minangka dermatitis herpetiformis wis disambung menyang lem intolerance. Akeh gandum uga mimpin menyang "leaky sindrom isine weteng". Sindrom isine weteng Leaky punika kawontenan kang racun-racun saka sistem pencernaan, kang biasane ora digunakke, sing diijini kanggo bocor menyang bloodstream.

Lifestyle sehat

Sawetara wong ora sok dong mirsani sembarang masalah lem related nanging arep nganggo diet free lem mung kanggo manggon karo gaya urip sehat. Sampeyan bisa uga pengin nyoba arep lem free mung kanggo ndeleng carane awak panjaluk. Sampeyan bisa duwe disagreement suntingan karo lem sing tau malah temen maujud. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani tambah energi, kurang bloating lan pangertèn sakabèhé saka well-kang. Doctors lan nutritionists kerep ndeleng patients sing mung aran sehat lan liyane semangat nalika lagi padha mangan lem gratis.

Malah kathah atlit toleransi, sing digunakake kanggo loading munggah ing karbohidrat saka roti lan pasta, sampun nglapuraken ngoper menyang diet free lem lan benefiting. Contone, Dr. Allen Lim, mantan physiologiest ngleksanani kanggo tim muter pro Garmin-Transitions, lan Yonatan Vaughters, pangadeg lan CEO Garmin kang, ngusulaken supados ngalih regu sing diet free lem. Uga versed ing idea saka carb loading karo pasta sadurunge balapan, seng numpaki ngalang ing kawitan. Nanging, sepisan pimpinan tim, Kristen Punjabi Munde Velde, experimented karo arep lem free sak musim balap, kang kacarita, "Aku iki pleasantly kaget. Aku wis kabeh-mubeng luwih pencernaan, lan pencernaan punika bab paling gedhe ing nggenepi energi Aku nganggo. " Teammate Liyane, Tom Danielson, wis pengalaman padha nalika piyambakipun miwiti diet free lem sak Tour Missouri ing taun 2008. Dhèwèké kandha, "kinerja Kula saestu apik kathah. Ana temtunipun gathukane a. Aku pencernaan iku luwih apik, lan amarga sing turu iku luwih apik lan Recovery iku luwih apik. " Akeh atlet sing mungkasi mangan gandum, senadyan gadhah ora masalah nyata karo lem pencernaan, isih nemu bobot mundhut lan kinerja lan pencernaan keuntungan. Atlit sing isih njupuk karbohidrat padha perlu, mung saka sumber luwih gampang digested liyane.

Saliyane ing kasunyatan sanes hamung saka mbusak lem, kang bisa dadi ono gunane dhewe, arep lem free uga asring ndadékaké kanggo sehat kabeh sak diet. Nglereni bali ing cookie, jajan, roti hamburger, lan roti olahan tegese kurang gula, uyah, lan diproses panganan karo pangisi kimia sing nggawe iku menyang diet.

No comments:

Post a Comment